Στάδια Κατασκευής - Salideris Prokat - Προκατασκευασμένα Σπίτια Σαλιντέρης Σέρρες - Προκατ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Προκατασκευασμένα Σπίτια


Στάδια κατασκευής
 
Τα στάδια κατασκευής ενός σύγχρονου προκατασκευασμένου σπιτιού:
 
  • Οικοδομική άδεια (από εξειδικευμένο μηχανικό για προκάτ)
  • πλάκα-βάση του σπιτιού (θεμελίωση)
  • εξωτερική τοιχοποία
  • εσωτερική τοιχοποία
  • στέγες κατοικιών
  • θερμοπρόσοψη-κέλυφος σπιτιού
 Οικοδομική άδεια κατοικίας (από εξειδικευμένο μηχανικό για προκάτ)
 
Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των εργασιών ενώ το κόστος της επιβαρύνει τον πελάτη. Η εταιρεία SALIDERIS συνεργάζεται με μηχανικούς που μπορούν να αναλάβουν την έκδοση πολεοδομικής άδειας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Η στατική μελέτη για την θεμελίωση και την κατασκευή του κτιρίου γίνεται αποκλειστικά από Μηχανικό της SALIDERIS GROUP (δίνεται και εγγύηση αντισεισμικότητας). Θεμελίωση (πλάκα-βάση του σπιτιού)
 
  Το κόστος της συνήθως δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενώ την ευθύνη κατασκευής της την έχει ο πελάτης. Ωστόσο, μπορούμε να την αναλάβουμε έπειτα από συμφωνητικό με την προϋπόθεση  στατικής μελέτης από δικό μας Διπλωματούχο Μηχανικό. Στην περίπτωση εκείνη που η παραπάνω κατασκευή γίνει από πελάτη, η επιφάνεια πρέπει να είναι σχεδόν λεία  ενώ η επιτρεπτή απόκλιση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2cm. Σε αντίθετη περίπτωση γίνεται γέμισμα-αλφάδιασμα της πλάκας με επιβάρυνση του πελάτη.
 

Τοιχοποιίες
 
  Ο φέρων οργανισμός-σκελετός του σπιτιού, είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος από οικοδομικό χάλυβα διαφόρων διατομών. Η εξωτερική τοιχοποιία αποτελείται από σύστημα ξηράς δόμησης με θερμοπρόσοψη και ορυκτά μονωτικά υλικά. Η εσωτερική τυχοποιία αποτελείται από  σύστημα ξηράς δόμησης με ορυκτά μονωτικά υλικά. Η σκεπή αποτελείται από κεραμίδια, μεμβράνη υδροδόμησης-διπλά (μονωτικά υλικά με διάκενο αέρος). Ο φέροντας οργανισμός  της είναι δομημένος από μεταλλικές δοκούς βαρέως τύπου.
 
 
Θερμοπρόσοψη-κέλυφος σπιτιού
 
  Όλοι οι τοίχοι των εσωτερικών χώρων επιχρείονται με σοβά σπατουλαριστό, ενώ εξωτερικά με σαγρέ ή χωριάτικο, γνωστών ευρωπαϊκών εταιρειών. Κατόπιν ειδικής συμφωνίας μπορεί το σπίτι να επενδυθεί με πέτρα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμεί ο πελάτης.
 
 

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού