Προδιαγραφές ενεργειακής κατοικίας προκάτ Salideris group - Salideris Prokat - Προκατασκευασμένα Σπίτια Σαλιντέρης Σέρρες - Προκατ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

 
Προδιαγραφές ενεργειακής κατοικίας προκάτ Salideris group
 

Η εταιρία SALIDERIS GROUP, πρωτοπορώντας στον ελληνικό χώρο, σας παρουσιάζει τις προδιαγραφές της απόλυτα ενεργειακής και αντισεισμικής κατοικίας κατασκευασμένης με σύστημα ξηράς δόμησης.
 
 
Αρχικές προδιαγραφές

1)   Οικοδομική άδεια: απαιτείται για την έναρξη εργασιών και εκδίδεται από εξειδικευμένο μηχανικό μας.
 

2) Θεμελίωση (πλάκα-βάση του κτιρίου): κατασκευάζεται από εξειδικευμένα συνεργεία με υψηλής ποιότητας σκυρόδεμα και πάντα με την επίβλεψη πολιτικού μηχανικού της εταιρίας μας.
 

3) Σκελετός κτιρίου (ο φέρων οργανισμός): ο σκελετός του σπιτιού, αποτελείται εξολοκλήρου από δομικό χάλυβα διαφόρων διατομών-σιδηροκατασκευών βαρέως τύπου. Η προστασία της μεταλλικής κατασκεής του φέροντος οργανισμού από τις καιρικές συνθήκες, επιτυγχάνεται με τη χρήση μόνωσης εσωτερικά και εξωτερικά της τοιχοποιίας.
 

4) Εξωτερική τοιχοποιία
Αποτελείται από:
•              12,5 mm+12,5 mm υψηλής ποιότητας γυψοσανίδα
•              100 mm μόνωση ορυκτοβάμβακα 50 kg
•              12,5 mm υψηλής ποιότητας γυψοσανίδα
•              12,5 mm υψηλής ποιότητας ινοσανίδα-αδιάβροχη
•              50 mm EPS 80 θερμομονωτικές πλάκες-φελιζόλ
•              0,75 mm οπλισμένο επίχρισμα με ενισχυτικό πλέγμα
•              0,25 mm ακρυλική αδιάβροχη σπατουλαριστή βαφή-πάστα ελεύθερης επιλογής από το χρωματολόγιο της εταιρίαςμας
              
Συνολικό  πάχος εξωτερικής τοιχοποιϊας  21cm
H δομή του τοίχου επιτρέπει την υδρατμοαναπνοή προς τα έξω. Με το σύστημα επιτυγχάνουμε ελαχιστοποίηση των θερμογεφυρών με αποτέλεσμα τη μέγιστη εξοικονόμιση ενέργειας.
 

5) Εσωτερική τοιχοποιία
Αποτελείται από:
•      12,5 mm+12,5 mm υψηλής ποιότητας γυψοσανίδα.
•      80 mm μόνωση ορυκτοβάμβακα.
•      12,5 mm+12,5 mm υψηλής ποιότητας γυψοσανίδα
 
Συνολικό πάχος εσωτερικής τοιχοποιίας 13 cm
 
  
6) Στέγη
•           Μεταλλικοί δοκοί στέγης, με επικάλυψη σανιδώματος από πλάκες θαλάσσης
•           φύλλο υδρατμοδιαπερατής μεμβράνης
•           ξύλινες δοκίδες στήριξης και στερέωσης
•           180mm μόνωση ορυκτοβάμβακα
•           δομή τοίχου που να επιτρέπει την υδρατμοαναπνοή προς τα έξω
•           περιμετρικές υδροροές
 

7) Εξωτερικά κουφώματα
 
Ενεργειακά συνθετικά εξωτερικά κουφώματα από συνθετικό PVC υλικό Γερμανικών προδιαγραφών ανοιγόμενα-ανακλινόμενα-θερμοδιακοπής με διπλά ενεργειακά κρύσταλλα.
  

8) Εσωτερικές πόρτες
Ξύλινες πρεσαριστές πόρτες, από laminate σε ποικιλία χρωματισμών με 3 ρυθμιζόμενους μεντεσέδες .
 

9) Κεντρική είσοδος
Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, με επένδυση laminate και κλειδαριά χρηματοκιβωτίου.
 

10) Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σπιτιού γίνονται από επαγγελματία συνεργάτη της εταιρίας μας, με ευρωπαϊκού τύπου υλικά, με την σήμανση CE και περιλαμβάνει οτιδήποτε, κάνει το σπίτι να είναι βιώσιμο.
 

11)Υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις-είδη υγιεινής
Αφορούν: την εγκατάσταση των ειδών υγιεινής των εσωτερικών γραμμών αποχέτευσης, των εσωτερικών γραμμών ύδρευσης και τον σωλήνα παροχής νερού. Οι σωλήνες ύδρευσης είναι θερμοκολλητικού τύπου, ενώ οι μπαταρίες οι βρύσες και τα εξαρτήματά τους, είναι ανοξείδωτα. Τα είδη υγιεινής είναι σε λευκό χρώμα, από πορσελάνη ανωτέρας ποιότητας και σχεδιάζονται από επαγγελματία διακοσμητή της εταιρίας μας.
 

12)Έπιπλα κουζίνας
Έπιπλο από βακελίτη ανωτέρας ποιότητας. συνολικού μήκους 10 μέτρων. Με την βοήθεια του διακοσμητή μας μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο-χρώμα-υλικό επίπλου κουζίνας, προσαρμόζοντάς το έτσι ώστε να είναι λειτουργικό στο χώρο σας.
  

13)Δάπεδα
Θερμομονωτική πλάκα δαπέδου πάχους 40mm
Κολυμβητή τσιμεντοκονία δαπέδου πάχους 5-8cm και κεραμικά πλακάκια από συνεργαζόμενα καταστήματα της εταιρίας μας, επιλεγμένα μέσα από μεγάλη ποικιλία χρωματισμών. Επίσης, κατόπιν συμφωνίας, μπορεί να επιλεχθεί οποιοδήποτε άλλο υλικό ως δάπεδο (μάρμαρο-ξύλο-laminate-πέτρα).
 

14)Χρωματισμοί
Εσωτερικά η κατοικία βάφεται με οικολογικά πλαστικά χρώματα. Εξωτερικά το σύστημα θερμοπρόσοψης βάφεται με ακρυλική-αδιάβροχη σπατουλαριστή βαφή ενώ και στις δύο περιπτώσεις ο πελάτης επιλέγει μέσα από μία ποικιλία χρωμάτων από το χρωματολόγιο της εταιρίας μας.
 

15)Τζάμια
Στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα τοποθετούνται διπλά ενεργειακά κρύσταλλα 4 εποχών-4 energy, με προσθήκη αερίου argon και συντελεστή θερμοηχομόνωσης Ug=1.3W(m2k). Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθεί κατόπιν συμφωνίας οποιαδήποτε μορφή υάλωσης (triplex-τριπλά-αλεξίσφαιρα- φυμε-καθρέφτης)
 

16)Εσωτερική σκάλα
Η εσωτερική σκάλα για τον 2ο όροφο είναι μεταλλική και μπορεί κατόπιν συμφωνίας να επενδυθεί με οποιοδήποτε υλικό της αρεσκείας σας.

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού